הפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון

כל מה שרצית לדעת על הפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון:
הפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון של הטכניון בחיפה נוסדה בשנת 1992, והיא עוסקת בהכשרה של מהנדסי מזון.
דיקאן הפקולטה הוא פרופ' יובל שוהם.


פותר תשחצים ותשבצים עכשיו לאנדרואיד ולאייפון! כל ההגדרות וכל המושגים במקום אחד.

פותר התשחץ פותר התשחצים

נלקח מויקיפדיה

הגדרות נוספות הקשורות להפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון:
הטכניון: יחידות אקדמיות