אנג'רה


כל מה שרצית לדעת על אנג'רה:
אנג'רה (אמהרית: እንጀራ, תגרית: ጣይታ, "טייתה") היא מאכל הדומה לפיתה או ללחוח גדולה ושטוחה עם אין ספור שקעים קטנים על פניה.
האנג'רה עשויה בדרך כלל מקמח טף ובעלת טעם חמצמץ שמקורו בתהליך ההחמצה שעובר בצק האינג'רה.
מקור האנג'רה הוא בקרב החבשים.
כיום האנג'רה מהווה חלק חשוב במטבחים האתיופי, הסומלי והאריתראי.

נלקח מויקיפדיה

הגדרות נוספות הקשורות לאנג'רה:
מוצרי בצק שמרים
המטבח האתיופי
המטבח האריתריאי
המטבח הסומלי
לחם