בישול מקדים


כל מה שרצית לדעת על בישול מקדים:
בישול מקדים הוא בישול המכין את חומר הגלם לקראת הבישול הסופי.
בדרך כלל משתמשים בבישול מקדים כאשר רוצים להנות לאחר מכן מהיתרונות של בישול קצר (הקפצה או טיגון עמוק למשל), אבל חומר הגלם דורש בישול ארוך יחסית או שצבעו עלול להיפגע ולהיראות דהוי.
טכניקות בישוליבשאפייה • צלייה • קלייה • עישוןמבוסס מיםבישול לבן • הרתחה • חליטה • שליקה • אידוי • נזידמבוסס שמןטיגון עמוק • טיגון • הקפצהמבוסס אלכוהולפלמבה (שילהוב)מבוסס חומץ או מלחכבישה • החמצהבעזרת כליםאמבט מרים • סיר לבישול אטי • בישול במיקרוגל • סיר לחץ • מנגל • הקצפהבמטבח המולקולריספריפיקציה ערך זה הוא קצרמר בנושא מזון.
אתם מוזמנים לתרום לוויקיפדיה ולהרחיב אותו.
נלקח מויקיפדיה

הגדרות נוספות הקשורות לבישול מקדים:
קצרמר מזון
שיטות בישול