ברוקולי סיני


כל מה שרצית לדעת על ברוקולי סיני:
ברוקולי סיני (שם מדעי: Brassica oleracea Alboglabra) הוא זן של כרוב הבר.
הוא ידוע גם בשמות קייל סיני וקאי-לאן.
הוא ירק עלי בעל עלים ירוקים עם גזע עבה, ומספר קטן של ראשי פרחים שדומים שאלו של הברוקולי.
ברוקולי וברוקולי סיני שניהם שייכים לאותו המין, כרוב הבר.
טעמו דומה מאוד לברוקולי ומעט מר ממנו.
ברוקולי סיני נפוץ מאוד במטבח הסיני, ובמיוחד במטבח הקנטונזי.
מתכון נפוץ הוא ברוקולי סיני מוקפץ עם ג'ינג'ר ושום.

נלקח מויקיפדיה

הגדרות נוספות הקשורות לברוקולי סיני:
קצרמר בוטניקה
קצרמר מזון
מצליבים
ירקות