גבינת קשר


כל מה שרצית לדעת על גבינת קשר:
גבינת קשר (בטורקית: Kaşar peyniri) היא הגבינה הנפוצה ביותר במטבח הטורקי.
הגבינה היא חצי קשה, צבעה לבן והיא עשויה מחלב בקר או עזים.
מבחינת סגנון קרובה גבינת הקשר לקשקבל הבלקנית.
גבינת הקשר נאכלת עם לחם, פסטה וכן משמשת בהכנת מאפה שנקרא פידה.
ביוון מיוצרת גבינה דומה מחלב צאן הנקראת קסרי.
ערך זה הוא קצרמר בנושא מזון.
אתם מוזמנים לתרום לוויקיפדיה ולהרחיב אותו.
נלקח מויקיפדיה

הגדרות נוספות הקשורות לגבינת קשר:
קצרמר מזון
גבינות
המטבח הטורקי