ג'יימס בירד


כל מה שרצית לדעת על ג'יימס בירד:
ג'יימס אנדרו בירד (באנגלית: James Andrew Beard;‏ 5 במאי 1903 – 21 בינואר 1985) היה שף וסופר אוכל אמריקאי.
הוא היה הדמות המרכזית בהתהוות ובמיסוד זהות המטבח האמריקאי אנין-הטעם.
בירד הביא את המטבח הצרפתי למעמד הבינוני והעליון בשנות החמישים.
מורשתו נותרה בעשרים ספרים, כתבים רבים, הקרן שהקים, ופרסי קרן ג'יימס בירד שמוענקים מדי שנה במגוון תחומים קולינריים.

נלקח מויקיפדיה

הגדרות נוספות הקשורות לג'יימס בירד:
שפים אמריקאים
מחברי ספרי בישול אמריקאים
אישים שהונצחו על בולי ארצות הברית
ילידי 1903
נפטרים ב-1985