דובדבן מסוכר


כל מה שרצית לדעת על דובדבן מסוכר:
דובדבן מסוכר הוא דובדבן משומר ומסוכר העשוי מדובדבנים בעלי צבע בהיר (בעיקר מזני רוייאל אן, רנייה וגולד).
הדובדבנים משומרים בתמיסת מלח, תמיסת גופרית דו-חמצנית או באלכוהול ולאחר מכן בתמיסה הכוללת סירופ סוכר, חומרי טעם וריח מלאכותיים, ממתיקים וצבעי מאכל.
הדובדבנים המסוכרים הצבועים אדום הם בעלי טעם שקדים, ואילו אלה הצבועים ירוק הם בעלי טעם מנטה.
בהמשך התהליך מחוממים הדודבנים ועוברים תהליך העושה אותם למבריקים, מוטבלים בגלוקוז ומיובשים על מנת ליצור את הזיגוג.

נלקח מויקיפדיה

הגדרות נוספות הקשורות לדובדבן מסוכר:
מאכלי פירות
חומרי גלם (מזון)
עיטורי קוקטייל
שימור מזון