המכון הקולינרי הצרפתי


כל מה שרצית לדעת על המכון הקולינרי הצרפתי:
המכון הקולינרי הצרפתי (באנגלית: French Culinary Institute; בראשית תיבות: FCI), הידוע גם כמכון הקולינרי הבינלאומי (International Culinary Center), יש לו בתי ספר בסוהו, בעיר ניו יורק ובאזור מפרץ סן פרנסיסקו בקליפורניה.
הוא נוסד ב-1984 בידי דורותי קאן המילטון, קמפוס המכון בניו יורק מציע קורסים במשרה מלאה באמנויות הקולינריה, אמנויות המגדנאות, עיצוב עוגות ואפיית לחמים.
בית הספר מציע גם שיעורים מיוחדים בניהול מסעדות, קורסי יין, וטכנולוגיית מזון, ובנוסף לכך מגוון שיעורי בישול ויין לחובבנים.
המכון מדורג בקביעות בין עשרת בתי הספר הטובים ביותר בארצות הברית וקנדה.
בשנים 2006 ו-2010 המכון הקולינרי הצרפתי זכה ב"פרס המצוינות לבית הספר למקצועות הבישול מהאיגוד הבינלאומי של מקצועני הקולינריה" (International Association of Culinary Professionals) ‏(IACP).

נלקח מויקיפדיה

הגדרות נוספות הקשורות להמכון הקולינרי הצרפתי:
המטבח הצרפתי
ניו יורק: חינוך
קליפורניה: חינוך
ארצות הברית: בתי ספר