חדוות הבישול


כל מה שרצית לדעת על חדוות הבישול:
חדוות הבישול (באנגלית: Joy of Cooking) הוא ספר בישול אמריקאי הנחשב לאחד מספרי הבישול הנמכרים ביותר בארצות הברית.
הספר נמכר ברציפות מאז יצא לאור בהוצאה מסחרית בשנת 1936 (הספר יצא לאור לראשונה בהוצאה פרטית בשנת 1931), ונמכרו ממנו למעלה מ-18 מיליון עותקים.
הספר נכתב בשנת 1931 על ידי עקרת הבית אירמה רומבאואר בסנט לואיס שבמדינת מיזורי שבארצות הברית.
לואיס כתבה את הספר לאחר שהתאלמנה, בשל מצבה הכלכלי הקשה.
היא הדפיסה 3,000 בהדפסה עצמית, במחצית הונה, ואלה זכו להצלחה רבה.
בשנת 1936 הספר נרכש על ידי בית ההוצאה לאור חברת בובס- מריל.

נלקח מויקיפדיה

הגדרות נוספות הקשורות לחדוות הבישול:
ספרי הדרכה אמריקאיים
ספרי בישול