מזון אטי


כל מה שרצית לדעת על מזון אטי:
מזון אִטי (אנגלית: Slow Food) היא תנועה אשר נוסדה על ידי קרלו פטריני באיטליה בניסיון להילחם בתופעת המזון המהיר.
התנועה מנסה לשמר את התרבות הקולינרית ולעשות שימוש נרחב במזון מן הצומח, בזרעים, בבשר מחיות משק ובגינון מסורתי המתאים לבית הגידול המקומי.
תנועת המזון האטי היא חלק מן התנועה האטית (Slow Movement), שמטרתה להאט את אורח החיים באופן כללי.
מאז היווסדה נפוצה התנועה בעולם וחברים בה למעלה מ-80 אלף חברים ב-122 מדינות.

נלקח מויקיפדיה

הגדרות נוספות הקשורות למזון אטי:
מזון
אנטי גלובליזציה