מקרון


כל מה שרצית לדעת על מקרון:
מָקָרוּן (באנגלית: macaroon) הוא שם כללי למגוון עוגיות אפויות קלות – ללא קמח, חמאה, מרגרינה או שמן.
הבסיס לעוגיית מקרון הוא חלבוני ביצה מוקצפים, סוכר ואגוזים, זרעים או מיני קטניות טחונים, ובמיוחד שקדים או קוקוס.
וריאציה נפוצה שניתן לראות בה סוג שונה של עוגייה היא המָקָרוֹן הצרפתי (macaron, ב-o אחת) המבוססת על שתי שכבות דקות של בצק מקרון צבעוני שביניהן שכבת קרם.

נלקח מויקיפדיה

הגדרות נוספות הקשורות למקרון:
עוגיות