סירופ סוכר


כל מה שרצית לדעת על סירופ סוכר:
סירופ סוכר (בלועזית: Treacle – טרקל) הוא סירופ מתוק המיוצר במהלך זיקוק קנה סוכר.
הסירופ משמש בבישול ואפייה כממתיק.
מקובל לסווג את סירופ הסוכר לשני סוגים:סירופ מוזהב – סירופ סוכר שצבעו בהיר.
סירופ זה משמש מרכיב עיקרי בטורט סירופ סוכר.
סירופ שחור או סירופ כהה – שצבעו שחור, וטעמו מר במקצת (אולם צבעו בהיר מהדבשה).

נלקח מויקיפדיה

הגדרות נוספות הקשורות לסירופ סוכר:
קצרמר מזון
סוכרים
ממתיקים