פאי רועים


כל מה שרצית לדעת על פאי רועים:
פאי רועים (באנגלית: shepherd's pie – "שפרדס פאי" או Cottage pie – "קוטג' פאי") הוא מאפה פופולרי מהמטבח הבריטי או המטבח האירי הכולל בשר טחון שעליו ציפוי העשוי מחית תפוחי אדמה.
במטבח הבריטי, כאשר המנה כוללת בשר בקר היא נקראת "קוטג' פאי" וכאשר היא כוללת בשר כבש היא נקראת "פאי רועים".
מאכל פופולרי זה נאכל הן בבתים פרטיים והן בפאבים כמזון מהיר.

נלקח מויקיפדיה

הגדרות נוספות הקשורות לפאי רועים:
המטבח האנגלי
המטבח הבריטי
המטבח הסקוטי
המטבח האוסטרלי
המטבח הניו זילנדי
המטבח האירי
מטבח דרום-אפריקאי