פשטידה


כל מה שרצית לדעת על פשטידה:
פשטידה היא שם כולל לסוגי מאפים המורכבים מבלילה ותוספות שונות על פי הטעם.
הפשטידה משמשת כמנה עיקרית או כתוספת למנות אחרות, והיא נפוצה בתרבויות שונות ובקרב בני כל העדות.
פשטידות בארצות הברית או אירופה משלבות בתוכם גם בשר, עוף או דגים בתוספת חומר עמילני לדוגמת קמח,אורז,פסטה ותפו"א.
המתכונים להכנת פשטידה כוללים מגוון רחב ביותר של תוספות אפשריות ובהן: ביצים, קמח או בצק, מינים שונים של ירקות, פסטה, תבלינים, תוספת מתוקה (לקוגעל ירושלמי), גבינות ובשר.

נלקח מויקיפדיה

הגדרות נוספות הקשורות לפשטידה:
קצרמר מזון
מאכלים