ראמן


כל מה שרצית לדעת על ראמן:
ראמֶ‏ן (קטקנה: ラーメン; קנג'י: ɾaːmɛn :IPA ‏;拉麺') הוא מנת אטריות יפנית שמקורה בסין.
לרוב הראמן מוגש בציר המבוסס על בשר, ומעליו תוספות כמו פרוסות בשר חזיר, אצת נורי (אצת ים מיובשת), בצל ירוק או תירס.
כמעט לכל אזור או מחוז ביפן קיימת גרסה משלו לראמן: מראמן הטונקוטסו (tonkotsu) של מחוז קיושו עד לראמן המיסוֹ‏ של מחוז הוקאידו.

נלקח מויקיפדיה

הגדרות נוספות הקשורות לראמן:
המטבח היפני