רות אוליבר


כל מה שרצית לדעת על רות אוליבר:
רות אוליבר היא קונדיטורית, עיתונאית אוכל, עורכת קולינרית ומחברת ספרי בישול ישראלית.
אוליבר החלה את לימודי הקולינריה בתיכון ויצ"ו צרפת בתל אביב, למדה את העבודה המעשית בקונדיטוריה "צהלון" שהייתה מתחת לביתה ביפו.
והמשיכה בעבודה במרכז מזון בצה"ל.
אוליבר כותבת טור קבוע במגזין האוכל על השולחן, עברה השתלמויות בתחום הקונדיטוריה בצרפת, וקורסים ללימוד והדרכה, וכיום היא מלמדת בבתי ספר לבישול: "עושים בישול", "גרובשטין", "אנינים"," פוד סטפס" ו"סו שף", היא חסידת ה"פינגר פוד" (האוכל הקטן) עליו היא אחראית באולם האירועים "מעגלים" שביבנה, ובעלת הקייטרינג "אוליבר".
סגנון הבישול של אוליבר הוא אקלקטי.
אוליבר מעריכה במיוחד את הקונדיטור פייר הרמה והשף תומאס קלר, ובישראל את השפים שלום קדוש ואורן גירון.

נלקח מויקיפדיה

הגדרות נוספות הקשורות לרות אוליבר:
שפים ישראלים
מגדנאים ישראלים
כותבי ספרי בישול ישראלים