טארט


כל מה שרצית לדעת על טארט:
טארט (Tart) הוא מאפה מתוק או מלוח שדומה לפאי, אבל שונה ממנו בכך שהחלק העליון פתוח ולא מכוסה בבצק.
בסיס הטארט יכול להיות מבצק פריך (כמו "פאי תאנים") או מבצק עלים (כמו טארט טאטן).
טארטים קטנים המוגשים כעוגות אישיות נקראים "טארטלטים".
כפי שעולם הקונדיטוריה הוא עשיר, מגוון ומתוחכם לאינסוף, כך גם מחלקת הטארט, אך ניתן בכל זאת לחלקה לכמה קטגוריות:
נלקח מויקיפדיה

הגדרות נוספות הקשורות לטארט:
מגדנאות